Nongshim - Big Bowl instantní nudlová polévka KREVETOVÁ 115 g (kelímek)

Kód: 664
Neohodnoceno
Značka: NONG SHIM
59,90 Kč
Skladem

Pikantní polévka s krevetovou příchutí.

Detailní informace

časovač nových lahůdek
Každý měsíc
máme spoustu nových lahůdek.
znak kvality
Nejlepší světové dobroty
na jednom místě!
domeček kamenné prodejny
Osobní odběr ZDARMA
v našich kamenných prodejnách v Praze.

Detailní popis produktu

Nongshim patří k jedničkám mezi korejskými výrobci instantních nudlí. V portfoliu značky Nogshim najdete opravdu širokou škálu nejrůznějších druhů a příchutí instantních nudlí a dalších pokrmů. Jedno mají však tyto produkty společné – vysokou kvalitu a nezapomenutelnou chuť.

Pikantní polévka s krevetovou příchutí. Polévka je instantní, stačí jí tedy zalít vroucí vodou. Po zhruba 5 minutách je připravena ke konzumaci.

Návod k přípravě: Sundejte víčko, vyndejte pytlíček s přísadou a vysypte na nudle. Zalijte nudle vroucí vodou a nechte 5 minut odstát. 

 

Složení:

Instantní nudle: pšeničná mouka, bramborový škrob, palmový olej, koření (slunečnicový olej, extrakt z kvasnic, sójová omáčka, pšeničný škrob), sůl, regulátor kyselosti E501 E500 E339, tokoferol (antioxidant E306), emulgátor E322 (obsahuje sóju), extrakt ze zeleného čaje, barvivo E101.

Ochucující směs: koření (maltodextrin, sépie, sůl, krevety, hydrolizovaný sójový protein (sója)), česnek, kvasnicový extrakt, mušlepšeničná mouka, ústřicetreskaančovičkytuňákkrabbonito), sůl, koření (maltodextrin, červené chilli, kukuřičná mouka, olej z rýžových otrub, černý pepř), cukr, kukuřičná mouka, zvýrazňovač chuti E627 E631, karamelový prášek (maltodextrin, barvivo E150c), zahušťovadlo E412.

Přílohy: rybí vločky (treska, bramborový škrob, pšenicekrevety), mořská řasa, krevety, mrkev.

Výrobek může obsahovat: pšenice, sója, ryby, měkkýši.

Země původu: Korea

 

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1870 kj / 422 kcal
Tuky 18 g
z toho nasycené mastné kyseliny 8,9 g
Sacharidy 62 g
z toho cukry 3,3 g
Bílkoviny 8,8 g
Sůl 5,1 g
Vláknina 0 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: