Nongshim - Instantní nudlová polévka CHAMPONG 124 g

Kód: 673
Neohodnoceno
Značka: NONG SHIM
39,90 Kč
Skladem

Kvalitní pšeničné nudle v pikantním kořeněném vývaru skvěle zasytí a výborně se hodí pro každou příležitost.

Detailní informace

časovač nových lahůdek
Každý měsíc
máme spoustu nových lahůdek.
znak kvality
Nejlepší světové dobroty
na jednom místě!
domeček kamenné prodejny
Osobní odběr ZDARMA
v našich kamenných prodejnách v Praze.

Detailní popis produktu

Nongshim patří k jedničkám mezi korejskými výrobci instantních nudlí. V portfoliu značky Nogshim najdete opravdu širokou škálu nejrůznějších druhů a příchutí instantních nudlí a dalších pokrmů. Jedno mají však tyto produkty společné – vysokou kvalitu a nezapomenutelnou chuť.

Chuť této polévky je podobná tradičnímu pikantnímu pokrmu Champong, který se skládá z mořských plodů. Bylinná směs v kombinaci s výtažky z krevet a sušenou zeleninou, dodávají tomuto instantnímu pokrmu vynikající chuť. 

Návod k přípravě: Do 500 ml horké vody vložte nudle, polévkový základ, sušenou zeleninu a 3 minuty vařte, poté důkladně promíchejte a servírujte.

 

Složení:

Instantní nudle: PŠENIČNÁ mouka, palmo. olej, bramborový škrob, sůl, koření (SÉPIE, ANČOVIČKY, KREVETY,RYBY), regulátor kyselosti (E501, E452, E500, E339), antioxidant (E306), emulgátor (E322), barvivo (E101).

Kořenící směs: koření (maltodextróza, SÉPIE, hydrolyzovaný zeleni. bílkoviny (SÓJA), ryby, sůl, extrakt z kvasnic, PŠENIČNÝ škrob, MLŽE, KREVETY, ŠKEBLE, ANČOVIČKY, TUŇÁK, SEZAM. olej), sůl, koření (glukóza, maltodextróza, červené chilli, kukuřičná mouka, česnek), cukr, zvýrazňovače chuti (E627, E631), glukóza, protispékavá látka (E551).

Vločky: zelí, SÉPIE, mrkev, mořské řasy, shiitake houby.

Výrobek může obsahovat: pšenici, vejce, ořechy, mléko, celer, hořčici, sezam, sóju, ryby a korýše.

Země původu: Korea

 

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1812 kj / 430 kcal
Tuky 14 g
z toho nasycené mastné kyseliny 6,8 g
Sacharidy 68 g
z toho cukry 4,8 g
Bílkoviny 8,1 g
Sůl 3,4 g
Vláknina 0 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: